Amazon Quiz Answers Today – Daily Quiz Time Answers

Amazon Quiz Answers, Quiz Time: Very frequently, Amazon organizes a Quiz or contest in which you can win exciting prizes just by answering some simple questions. Answers are not that hard, anyone can guess an answer easily. For those who can’t, we are updating Amazin quiz answers every day in this post. Most of the Contests are App only, So download Amazon app and check Amazon Quiz Answers today.

If we talk about Prizes, Mostly you will find Amazing Smartphones like OnePlus 5T and other cool gadgets, Headphones etc. We update the answer of Amazon quiz contest every day, So keep visiting this post to check latest Amazon contests and their answers.

How To Participate in 17 October Amazon Quiz Contest

  1. First of all, Open Amazon App.
  2. You will see Quiz Banner in Middle of Homepage.
  3. Click on Participate and enter all answers as given below.
  4. Now enter all answers given above.
  5. That’s it. You can check more Amazon offers here.

Amazon Quiz Answers Today

  1. Contest date – 08:00 AM, 17 October 2018 to 12:00 PM, 17 October 2018.
  2. Quiz Prize – Apple Smartwatch
  3. Total Winners – 1
  4. Winners declaration date – 30 November 2018.

Amazon Apple Smartwatch Quiz Answers 17 October 2018

Question 1. Which of the following is not a variety of mango?

Answer: Red Dacca.

Question 2. Which of these books has been crowned with the ‘Best of the Booker’ award – a special prize awarded in commemoration of the Booker Prize’s 40th anniversary in 2008?

Answer: Salman Rushdie, Midnight’s Children.

Question 3. Which theory made famous by Albert Einstein explains why all ‘observers’ have their own separate measure of time because of the finite speed of light?

Answer: Theory of relativity.

Question 4. Long Island Iced Tea is a popular thirst-quencher during the hot summers. How much tea goes into a glass of Long Island Iced Tea made by a traditional recipe?

Answer: None.

Question 5. Who won the 2018 US Open (tennis) Women’s singles title?
Answer: Naomi Osaka.

Amazon Pay balance Quiz Answers – 16 October 2018

Question 1. How many total squares does a chessboard have?

Answer: 204.

Question 2. Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of _?

Answer: Feet.
Question 3. Which Indian state is also known as the ‘Land of rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?

Answer: Arunachal Pradesh.

Question 4. Who is also called the ‘Birdman of India’?

Answer: Salim Ali.

Question 5. He adapted a lecture at the University of Dhaka on the theory of radiation sent it to Albert Einstein who translated it German and had it published in ‘Zeitschrift für Physik’. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, ‘Visva–Parichay’ to him. Who is he?
Answer: Satyendra Nath Bose.



Amazon Fitbit Versa Quiz Answers

Question 1. The Portsmouth college in the UK offers a course to its students which of these languages?
Answer: Hinglish.

Question 2. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood types?
Answer: O-Negative.

Question 3. What is the irrational fear of trees called?
Answer: Dendrophobia.

Question 4. Iromba is a dish made of fish, vegetables and bamboo shoots and is served fermented. Which North Eastern Indian state is this dish associated with?
Answer: Manipur.

Question 5. Who founded Facebook?
Answer: Mark Zuckerberg.

Amazon Vivo V11 Pro Quiz Answers

Question 1. The Borlaug Award was instituted to honour Indian scientists for their research and contributions in the field of ___. Fill in the blanks
Answer: Agriculture.

Question 2. Which is the smallest Indian state in terms of area?
Answer: Goa.

Question 3. What is the largest living bird by wingspan?
Answer: The Wandering Albatross.

Question 4. Ablutophobia is the fear of ___. Fill in the blanks.
Answer: Bathing.

Question 5. Which planet in our solar system has the shortest day?
Answer: Jupiter.

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers

Question 1. Virat Kohli and Mirabai Chanu recently won the 2018 Rajiv Gandhi Khel Ratna award. Which sport is Mirabai Chanu associated with?
Answer: Weightlifting.

Question 2. What kind of weapon is a falchion?
Answer: A Sword.

Question 3. The Equator does NOT pass through which of these countries
Answer: India.

Question 4. The Tropic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?
Answer: Bihar.

Question 5. Which of the following movies has been chosen as India’s official entry to Oscars 2019?
Answer: Village Rockstars.

Amazon Pay balance Quiz Answers

Question 1. In ___, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.
Answer: 1983.

Question 2. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?
Answer: The French Revolution.

Question 3. The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?
Answer: Assam.

Question 4. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alexander’s general Seleucus Nicator?
Answer: Chandragupta Maurya.

Question 5. What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling.

Amazon Blackberry Key2 Quiz Answers – 23 September 2018

Question 1. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?
Answer: Miss World.

Question 2. Which of these was famous Indian painters of was awarded the Padma Vibhushan in 1991?
Answer: M. F. Hussain.

Question 3. Which of the following is NOT a traditional Indian folk art form?
Answer: Ikigai.

Question 4. Which state was divided into Maharashtra and Gujarat in 1960?
Answer: Bombay.

Question 5. Who was the fictional detective created by Arthur Conan Doyle?
Answer: Sherlock Holmes.

Amazon Pay balance Quiz Answers – 22 September 2018

Question 1. Ruqaiya Sultan Begum was the wife of which Mughal Ruler?
Answer: Akbar.

Question 2. Which of these is NOT a style/genre of dance?
Answer: Tin Tin.

Question 3. Which is the smallest planet in our solar system?
Answer: Mercury.

Question 4. Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?
Answer: Africa.

Question 5. Who was the first Indian from the film industry to win an Oscar award?
Answer: Bhanu Athaiya.

Amazon Canon DSLR Camera Quiz Answers – 21 September 2018

Question 1. Which is the highest attainable rank in the Indian Army?
Answer: Field Marshal.

Question 2. Which planet is the closest to Earth?
Answer: Venus.

Question 3. Which is the tallest mammal?
Answer: The Giraffes.

Question 4. The dot that appears on the lower case of the alphabet ‘i’ is called _____.
Answer: Tittle. (3rd Option)

Question 5. In which country were the first Olympic games held?
Answer: Greece.

Amazon Pay balance Quiz Answers – 20 September 2018

Question 1. What the capital city of Arunachal Pradesh?
Answer: Itanagar.

Question 2. Which is the least populated country in the world?
Answer: Vatican City.

Question 3. Which of the following is the official language in Argentina?
Answer: Spanish.

Question 4. The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?
Answer: Paleontology.

Question 5. Which country recently launched the world’s first hydrogen-powered train?
Answer: Germany.

Amazon Samsung Galaxy Note 8 Quiz Answers – 19 September 2018

Question 1. Spread over 1.3 acres, India’s first exclusive ‘dog park’ has come up in which city?
Answer: Hyderabad

Question 2. Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?
Answer: 2.1 Seconds

Question 3. Which of the following national parks is located in Rajasthan?
Answer: Keoladeo National Park

Question 4. What is the capital city of Spain?
Answer: Madrid

Question 5. Tour De France is an annual multi-stage event featuring which kind of race?
Answer: Cycling

Amazon Pay balance Quiz Answers

Question 1. What is the ‘bokeh’ effect in photography?
Answer: The aesthetic blur produced in the out-of-focus parts of an image.

Question 2. What is the medical term for the feeling you get when you scrape your nails across a chalkboard?
Answer: Haptodysphoria.

Question 3. If you were hiking the Incan trail you would end up at ____?
Answer: Macchu Picchu.

Question 4. Where in the human body is the occiput?
Answer: Head.

Question 5. ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of a speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?
Answer: Mark Antony.

Amazon iPhone X Quiz Answers

Question 1. If you were visiting the “Tabo Monastery”, where would you be?
Answer: Himachal Pradesh.

Question 2. If you write a letter with the postal code ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?
Answer: Santa Clause.

Question 3. Which Indian movie created history by becoming the first Bollywood film ever to release in Saudi Arabia?
Answer: Gold.

Question 4. According to Roman mythology, “Cloacina” was the goddess of ____.
Answer: Sewers.

Question 5. Which Indian cricket recently became the first player to pick 300 international wickets in Women’s Cricket?
Answer: Jhulan Goswami.

Tags- Amazon iPhone X Quiz Answers, Amazon iPhoneX Quiz Answers Today, Amazon Quiz iPHone X quiz answers, iPhone X Amazon Quiz 16 September, iPhone X Quiz Amazon.

Amazon Pay balance Quiz Answers

Question 1. ‘Malgudi Days’ is a collection of short stories by which of these authors?
Answer: R. K. Narayan.

Question 2. The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’ – an inland delta of five converging rivers. Name this state.
Answer: Punjab.

Question 3. If you were eating ‘Crème du Barry’, what would you be eating?
Answer: Cauliflower Soup.

Question 4. Which footwear, apparel and equipment brand is named after the Greek goddess of victory?
Answer: Nike.

Question 5. Which Indian airport recently announced launching the use of face recognition as a boarding pass for passengers by 2019?
Answer: Kempegowda International Airport, Bengaluru.

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers – 12 September 2018 Quiz

Question 1. Who portrayed the role of Milkha Singh in Bhaag Milkha Bhaag?

Answer: Farhan Akhtar.

Question 2. Which sportsperson has been appointed as Assam’s first ever sports ambassador?
Answer: Hima Das.

Question 3. Which of these Indian movies did NOT get nominated for Best Foreign Language Film at the Oscars?
Answer: Newton.

Question 4. Created by Edgar Rice Burroughs, John Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we know him popularly as?
Answer: Tarzan.

Question 5. Who won the Men’s Singles at the recently held 2018 US Open?
Answer: Novak Djokovic.

Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answers

Question 1. Which country is Prague in?
Answer: Czech Republic.

Question 2. What is the irrational fear of trees called?
Answer: Dendrophobia.

Question 3. Which one of these blood-types is called the ‘Universal donor type’ because it is compatible with all other blood types?
Answer: O-Negative.

Question 4. ‘Pure mathematics is, in its way, the poetry of logical ideas’ – is a quote by?
Answer: Albert Einstein.

Question 5. Which country recently signed a pact with India to collaborate on ISRO’s ‘Gaganyaan’ mission – its first manned mission to the moon?
Answer: France.

Amazon Pay balance Quiz Answers

Question 1. Who was the first president of the USA?
Answer: George Washington.

Question 2. Eugenics is the study of __.
Answer: altering human beings by changing their genetic components.

Question 3. Which invention is associated with the Wright brothers?
Answer: Aero Plane.

Question 4.Which famous personality’s autobiography is titled ‘A Moveable Feast’?
Answer: Ernest Hemingway.

Question 5. The Government of India recently provided first-ever financial support to which Indian sport for participation in England?
Answer: Kho Kho.

Amazon Sony Soundbar Quiz Answers

Question 1. __ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.
Answer: Buzkashi.

Question 2.Which is the first Indian language to be given a ‘Classical Language’ status?
Answer: Tamil.

Question 3. Until 1955, The State Bank of India was known as __.
Answer: Imperial Bank Of India.

4. Entomology is the science that studies Insects.
Answer: True.

5. Which one of these is the largest lake in the world, in terms of volume?
Answer: Caspian Sea.

Amazon Pay balance Quiz Answers

Question 1. The ‘IOWave18’ is a multi-country mock exercise that started on September 4. Which natural calamity response does it simulate?
Answer: Tsunami.

Question 2. Which continent is also a country?
Answer: Australia.

Question 3. Which planet in our solar system has the shortest day?
Answer: Jupiter.

Question 4. What is the largest living bird by wingspan?
Answer: The Wandering Albatross.

Question 5. The Government of India recently decided to observe which month as National Nutrition Month across the country to mark the fight against malnutrition?
Answer: September.

Amazon Moto E5 Plus Quiz Answers

Question 1. Ablutophobia is the fear of ___. Fill in the blanks.
Answer: Bathing.

Question 2. The Indian men’s hockey team defeated which country to win bronze at the 2018 Jakarta Asian Games?
Answer: Pakistan.

Question 3.What is the name of the world’s largest species of spider, in terms of mass and size?
Answer: Goliath Birdeater.

Question 4.The colour red enrages bulls, which is why the matadors of Spain use red capes to challenge them.
Answer: False.

Question 5. Rani Rampal was India’s flag-bearer at the closing ceremony of the 18th Asian Games 2018. Which sport is she associated with?
Answer: Hockey.

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers

Question 1. Which Is The Least Populated County In The World?
Answer: Vatican City.

Question 2. Who won India’s Only boxing Gold at the 18th Asian Games 2018?
Answer: Amit Panghal.

Question 3. Where on the human body is the zygomatic bone found?
Answer: Facial Cheek.

Question 4. Jetsun Pema became the Queen of which Asian kingdom following her marriage on October 13, 2011?
Answer: Bhutan.

Question 5. The 4th International Ayurveda Congress 2018 was held last week. Which country hosted this?
Answer: the Netherlands.

Amazon Pay balance Quiz Answers

Question 1. The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ___
Answer: Aalam Ara.

Question 2. What is the currency of Sweden?
Answer: Krona.

Question 3. A ‘Torero’ is a term associated with which of these?
Answer: Bull Fighting.

Question 4. Which is the largest country in the world in terms of land area?
Answer: Russia.

Question 5. Which country hosted the 2018 Asian Games?
Answer: Indonesia.


Amazon September Quiz Answers – JBL Flip 4 Amazon Quiz

Question 1. Which one of these is the national animal of Scotland?
Answer: Unicorn.

Question 2. Shooting stars are NOT actually stars.
Answer: True.

Question 3. Which one of these is used by submerged submarines to view objects at the surface of the water?
Answer: Periscope.

Question 4. Which ocean surrounds the Maldives?
Answer: Indian Ocean.

Question 5. Which sportsperson recently clinched India’s first men’s triple jump gold in 48 years at the 18th Asian Games 2018?
Answer: Arpinder Singh.

Amazon Quiz Time 31 August- Amazon LG V30+ Quiz

Question 1. The most common format for a home video recorder is VHS. VHS stands for?
Answer: Video Home System

Question 2. Swapna Barman recently became the first Indian to win an Asian games gold in the women’s Heptathlon event. How many events does a ‘Heptathlon’ consist of?
Answer: 7

Question 3. Entomology is the science that studies _____. Fill in the blanks.
Answer: Insects

Question 4. M. Fathima Beevi has the distinction of being the first woman _____. Fill in the blanks.
Answer: Judge Of Supreme Court

Question 5. Who became the first Indian batsman to open his test cricket account with a six?
Answer: Rishabh Pant

Amazon Quiz Answers 30 August – Amazon Pay balance Quiz

Question 1.Neeraj Chopra recently created history by becoming the first-ever Indian to win an Asian Games gold medal in which sport?
Answer: Javelin Throw.

Question 2. Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock band?
Answer: Queen.

Question 3. What does the Latin phrase ‘Caveat emptor’ mean?
Answer: Let The Buyer Beware.

Question 4. The recently announced ____ Mission will be India’s first manned space flight and is expected to send 3 astronauts into space for seven days. Fill in the blanks.
Answer: Gaganyaan.

Question 5.By what name is Norma Jean Baker more commonly known?
Answer: Marilyn Monroe.

Amazon Huawei Nova 3 Quiz Answers – 29 August

Question 1. Where did the large loose garment known as the ‘poncho’ originate?
Answer: South America.

Question 2. Mary Kom is an Indian Olympic boxer hailing from ______. Fill in the blanks.
Answer: Manipur.

Question 3. Which of these was written by William Shakespeare?
Answer: Taming Of The Shrew.

Question 4. The Anglo-Zanzibar War between the United Kingdom and the Zanzibar Sultanate was the shortest recorded war in history. How long did it last?
Answer: 38-45 Minutes.

Question 5. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography of which one of these?
Answer: Nelson Mandela.

Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz Details

  • Amazon Quiz time – 08:00 AM 28 August 2018 to 12:00 PM, 28 August 2018.
  • Prize – Bose Soundlink Revolve+
  • Total winners – 5
  • Winners Announcement date- 30 September 2018.

Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz Answers

Question 1. Which of these are NOT considered to be a macronutrient in the context of human dietary requirements?
Answer: Vitamins.

Question 2. Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?
Answer: Medusa.

Question 3. The ‘Angkor Vat’ temple is the largest religious monument ever built. Where is it situated?
Answer: Cambodia.

Question 4. The world’s first public blockchain bond ‘bond-I’ was launched last week by which International organization?
Answer: World Bank.

Question 5. Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?
Answer: Jim Corbett National Park.



Amazon Apple Smartwatch Quiz Details

  • Amazon Quiz time – 08:00 AM 27 August 2018 to 12:00 PM, 27 August 2018.
  • Prize – 5000 Rs Amazon pay balance
  • Total winners – 10
  • Winners Announcement date- 30 September 2018.

Amazon Pay balance Quiz Answers

Question 1. “World Mosquito Day” is celebrated each year on 20th August
Answer: True.

Question 2. Who was the founder of the Bose Corporation?
Answer: Amar Bose.

Question 3. Which state recently signed a pact with Tech Mahindra to establish India’s first blockchain district?
Answer: Telangana.

Question 4. Who was voted as “The most influential woman in history” in the recent BBC History Magazine poll?
Answer: Maria Curie.

Question 5. What kind of animal is the “flying fox”?
Answer: Bat.

Amazon Apple Smartwatch Quiz Details

  • Amazon Quiz time – 08:00 AM 26 August 2018 to 12:00 PM, 26
  • August 2018.
  • Prize – Apple Smartwatch
  • Total winners – 1
  • Winners Announcement date- 30 September 2018.

Amazon Apple Smartwatch Quiz Answers

Question 1. ___ is the capital city of Himachal Pradesh
Answer: Shimla.

Question 2. What does the word “Buddha” mean?
Answer: Awakened One Or Enlightened One.

Question 3. What does FM in FM Radio stand for?
Answer: Frequency Modulation.

Question 4. What is the official residence of the Pope?
Answer: Apostolic Palace.

Question 5. The book “281 and beyond” is an autobiography of which Indian cricketer?
Answer: VVS Laxman.



Amazon 25 August Quiz Details

  • Amazon Quiz time – 08:00 AM 25 August 2018 to 12:00 PM, 25 August 2018.
  • Prize – SoundTouch 20
  • Total winners – 1
  • Winners Announcement date- 30 October 2018.

Amazon Quiz Answers 25 August

Question 1. Panchathan Record Inn in which composer’s in-house studio?

Answer: A.R. Rahman

Question 2. NASA used data from ISRO’s lunar probe Chandrayaan-1 to confirm the presence of ice on the moon.

Answer: True

Question 3. ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of the speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?

Answer: Mark Antony

Question 4. Which state government has decided to rename its new capital city as ‘Atal Nagar’ in memory of late Prime Minister Atal Bihari Vajpayee?

Answer: Chhattisgarh

Question 5. Which banking institution commenced its operations from the 1st of April 1935?

Answer: Reserve Bank of India



Amazon 24 August Quiz Details

  • Amazon Quiz time – 08:00 AM 24 August 2018 to 12:00 PM, 24 August 2018.
  • Prize – Seagate 5 TB hard drive
  • Total winners – 1
  • Winners Announcement date- 30 October 2018.

Amazon Quiz Answers 24 August

Question 1: What kind of weapon is a Falchion?
Answer: A sword.

Question 2: The ‘Dalkhai’ dance originated in which part of India?
Answer: Odisha.

Question 3: In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?
Answer: Dr B. R. Ambedkar.

Question 4: Who created history by becoming the first Indian woman wrestler to bag gold in Asian Games at the currently ongoing Asian Games 2018?
Answer: Vinesh Phogat.

Question 5. Vinesh Phogat who recently won gold at the Asian Games is the sister of Geeta and Babita Phogat whose careers were highlighted in the Bollywood movie ‘Dangal’.
Answer: True.



Amazon Echo Plus Quiz Details

  • Quiz time – 08:00 AM 23 August 2018 to 12:00 PM, 23 August 2018.
  • Prize – Amazon Echo Plus Device
  • Total winners – 1
  • Winners Announcement date- 30 September 2018.

Amazon Echo Plus Quiz Answers

Question 1: Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

Answer: The Moon

Question 2: What is another word for lexicon?

Answer: Dictionary

Question 3: In which year was the Euro introduced as legal currency in the World market?

Answer: 1999

Question 4: In 2011, which country hosted a Formula 1 race for the first time?

Answer: India

Question 5: Which sea creature has three hearts?

Answer: Octopus



Amazon Quiz Details

  • Quiz time – 08:00 AM 22 August 2018 to 12:00 PM, 22 August 2018.
  • Prize – 9999 Rs as Amazon pay balance
  • Total winners – 5
  • Winners Announcement date- 30 September 2018.

Amazon Quiz Answers 22 August

Question 1: Which Indian Sports clinched India’s First Gold in the currently ongoing 18th Jakarta Asian Games 2018 on August 19?

Answer: Bajrang Poonia

Question 2: The Clothing trend exemplified by black clothing, dark makeup, and black-dyed hair is called ____.

Answer: Goth

Question 3: Launched in October 2018, Chandrayaan-1 was India’s First lunar probe.

Answer: True

Question 4: ‘In a haze, a stormy haze’ are lyrics to a song by which one of these?

Answer: Coldplay

Question 5: On which date was the ‘World Photography Day’ observed recently?

Answer: August 19

#QuiztimeMorningswithAmazon



  • Quiz time – 08:00 AM 21 August 2018 to 12:00 PM, 21 August 2018.
  • Prize – Samsung Galaxy Note 8 Mobile
  • Total winners – 1
  • Winners Announcement date- 30 September 2018.

Samsung Galaxy note 8 quiz answers

Question 1. The name for which type of pants originated in Genoa, Italy?

Answer: JEANS

Question 2. Which bank has become the first bank in India to introduce Iris Scan Authentication for Aadhaar-based transactions through its micro ATMs?

Answer: AXIS BANK

Question 3. Saturn has a total of 62 moons, the largest one being larger than the planet of Mercury. What is its name?

Answer: TITAN

Question 4. The movie ‘Taare Zamin Par’ was inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa.

Answer: TRUE

Question 5. Which city recently hosted the 11th World Hindi Conference (WHC) 2018?

Answer: PORT LOUIS, Mauritius



  • Quiz time – 08:00 AM 19 August 2018 to 12:00 PM, 19 August 2018.
  • Prize – 100000 Rs Amazon pay balance
  • Total winners – 1
  • Winners Announcement date- 30 September 2018.

Amazon Quiz Answers 19 August

1. Fakhar Zaman, who recently became the fastest player to score 1000 ODI runs, belongs to which country?

Answer: Pakistan

2. Rumtek monastery is located in ___.

Answer: Sikkim

3. Who was the first Indian from the film industry to win an Oscar award?

Answer: Bhanu Athaiya

4. Nihal Sarin, who recently became the 53rd chess Grandmaster from India and the 12th youngest grandmaster in chess history, belongs to which state?

Answer: Kerala

5. Which among these does NOT live under the sea?

Answer: Kalanchoe



  • Quiz time – 08:00 AM 13 August 2018 to 12:00 PM, 13 August 2018.
  • Prize – 9999 Rs Amazon pay balance
  • Total winners – 1
  • Winners Announcement date- 30 September 2018.

Amazon Quiz Answers 13 August

1. Which of these Indian states does NOT share its border with China?

Answer: Nagaland

2. Krav Maga is a form of martial arts.

Answer: True

3. ‘La La Land’ was erroneously announced as the winner of ‘Best Picture’ award at the Oscars last year. Which movie actually won this award?

Answer: MoonLight

4. Borobudur, the largest Buddhist temple in the world is located in ___.

Answer: Indonesia

5. Who led the Indian cricket team to their first ever world cup victory in 1983?

Answer: Kapil Dev



  • Quiz time – 08:00 AM 08 August 2018 to 12:00 PM, 08 August 2018.
  • Prize – Samsung Galaxy Note 8 Mobile
  • Total winners – 1
  • Winners Announcement date- 30 September 2018.

Samsung Galaxy Note 8 Quiz Answers

1. Currently along with Venezuela, which country has bagged the highest number of Miss World pageants?
Answer: India

2. In the FIFA World Cup, the ‘Golden Glove Award’ is awarded each season to whom?

Answer:  The Best Goalkeeper

3. Which of these is a folk dance form that originated in Maharashtra?

Answer: Lezim

4. Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of _?

Answer: Desserts

5. With reference to NBA basketball, what does the term MVP stand for?

Answer: Most Valuable Player



  • Quiz time – 08:00 AM 07 August 2018 to 12:00 PM, 07 August 2018.
  • Prize – Leg & Foot Massager
  • Total winners – 1
  • Winners Announcement date- 30 September 2018.

Amazon Leg & Foot Massager Quiz Answers

1. MS Dhoni played for which franchise in IPL 2018?

Answer: Chennai Super Kings

2. Which of these is NOT a part of the UNESCO World Heritage sites in India as of 2018?

Answer: Charminar, Hyderabad

3. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a Sonnet typically have?

Answer: 14

4. AR Rahman won a Grammy Award for which album?

Answer: Slumdog Millionaire

5. Fanta and Sprite belong to which beverage company?

Answer: The Coca-Cola Company



  • Quiz time – 08:00 AM 05 August 2018 to 12:00 PM, 05 August 2018.
  • Prize – Blackberry Key2 Mobile
  • Total winners – 1
  • Winners Announcement date- 30 September 2018.
  • How to Participate? You will see a quiz banner on the Homepage of Amazon App.

Blackberry Key2 Amazon Quiz Answers

1. Which of these athletes won the men’s single at the 2018 Italian Open Tennis tournament?

Answer: Rafael Nadal

2. Who was ranked No. 1 on the Forbes ‘World’s Most Powerful People 2018’ list?

Answer: Xi Jinping

3. In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer: 1983

4. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alexander’s general Seleucus Nicator?

Answer: Chandragupta Maurya

5. The Indian state of Nagaland was formed in 1963. Which state was it a part of earlier?

Answer: Assam


  • Quiz time – 08:00 AM 04 August 2018 to 12:00 PM, 04 August 2018.
  • Prize – Bose Soundlink Revolve+
  • Winners Announcement – 30 September 2018.
  • Total winners – 5

Bose Soundlink Revolve+ Amazon Quiz Answers

1. What is Jupiter’s ‘Great Red Spot’?

Answer:  A hurricane

2. When did the Apple iPhone first become available?

Answer: 2007

3. In what year was the Nipah virus first identified?

Answer: 1999

4. In the 2018 FIFA World Cup, which team won all three group games without conceding a single goal?

Answer: Uruguay

5. The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?

Answer: 2061


How To Participate in Amazon Quiz Contest

  1. First of all, Visit Amazon Quiz Contest link of today Here
  2. You will see Quiz Banner in Top Right corner, click on it.
  3. Check if the contest is App only or not.
  4. If it is App only, you will find a banner on Homepage of Appelse Click on Play now button.
  5. Now enter all answers given above.
  6. That’s it. You can check Amazon Coupons

We update Amazon quiz answers every day, so you can Bookmark this post to save your time searching for Amazon Quiz answers today here and there. If you find it helpful, Don’t forget to share with your friends and family. Also If you want to know answers of any Amazon contest, please ask us in the comment box below. We will update answers as soon as possible. 🙂

1 Comment
  1. I don’t receive Paytm promo code of 15 rupees. Please solve my problem

    Leave a reply

    Hexcode